ASOCIATIA PENTRU CALITATE IN LABORATOARE

(CALILAB)

Autentificare laborator

CALILAB este Furnizor de Incercari de Competenta acreditat de RENAR conform SR EN ISO/CEI 17043:2010.

EQALMFull member EQALM

ISO 9001Sistem de management certificat conform ISO 9001:2008
Contact CALILAB

Tel.: 021-231.34.33


Fax: 021-231.82.66

 

Email: office@calilab.ro
           cursuri@calilab.ro
Politica GDPR

Stimati clienti,

Incepand cu data de 25 mai 2018 devine aplicabil Regulamentul European 2016/679 privind protectia persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date ("Regulamentul"). 
Asociatia pentru Calitate in Laboratoare (CALILAB)  este o asociație nepatrimoniala, educaționala și sanitara (medicala). Membrii Asociației urmăresc creșterea calității activității laboratoarelor medicale publice și private din România în interesul general al pacienților și al societății prin: organizarea si desfasurarea de scheme de testare a competentei laboratoarelor de analize medicale ca operatiuni strans legate de spitalizare si ingrijirile medicale acordate pacientilor si cu scop de baza instruirea si educarea personalului din laboratoarele medicale prin organizarea de cursuri.


Asociatia depune eforturi pentru asigurarea calitatii prestatiilor, a constantei, seriozitatii si conduitei orientate spre client si colaboratori. 
Departamentele  ce prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal constand, dupa caz, in nume, prenume, adresa de email si numar de telefon cu maxima seriozitate aplica cu deosebita atentie masurile de securitate impuse de normele europene, in scopul oferirii serviciilor contractate.


Aceasta reprezinta o notificare oficiala a Asociatiei pentru Calitate in Laboratoare (CALILAB) cu sediu social: Str. Al. Donici, nr. 36, ap.7, sector 2, Bucuresti, avand CUI RO1902417, realizata in baza obligatiilor legale ce revin asociatiei noastre.

DPO (Data Protection Office)  cu echipa de colaboratori analizează și optimizeaza în mod constant măsurile necesare pentru protecția datelor dvs. cu caracter personal împotriva oricărui acces neautorizat, pierdere accidentală, dezvăluire sau distrugere.

Orice comunicari prin internet (cum ar fi e-mailurile) nu sunt sigure daca nu sunt criptate. Comunicările dvs. pot traversa mai multe țări înainte de a fi remise, deoarece aceasta este natura internetului.

Nu putem accepta responsabilitatea pentru niciun acces neautorizat sau pierdere de date cu caracter personal care nu ține de controlul nostru, al Asociatiei CALILAB.

 

Pentru persoane fizice:


Site-ul nostru web poate conține link-uri la site-urile web ale unor terțe părți. Nu răspundem pentru securitatea și conținutul respectivelor site-uri ale terțelor părți.

Prin urmare, asigurați-va ca citiți politica acelei societati/organizatii privind protecția datelor și cookie-urile înainte de a utiliza sau de a va pune informațiile personale pe site-ul acestora.

Dacă doriți să ne contactați în legătură cu oricare dintre drepturile dvs. sau să faceți o plângere în legătură cu modul în care sunt utilizate datele dvs. cu caracter personal, vă rugăm să trimiteți un e-mail la adresa office@calilab.ro.

Vom face toate eforturile pentru a vă ajuta în rezolvarea oricărei solicitări referitoare la comunicarea cu dvs.


Va multumim pentru buna colaborare si comunicare!

Vă mulțumim pentru încrederea acordată!  


Asociatia pentru Calitate in Laboratoare(CALILAB)


Departamentul juridic.Cine suntem - CALILAB - control extern al calitatiiCALILAB

este o asociatie profesionala, non-profit si independenta care prin Statut are ca scop colaborarea cu organizatii profesionale din domeniul sanitar , cu institutii si autoritati pentru cresterea calitatii activitatii laboratoarelor medicale publice si private din Romania in interesul general al pacientilor si  al societatii.

 

CALILAB

este un furnizor national independent de control extern al calitatii care asigură "Independența schemei PT de orice interes legat de producția, marketingul sau distribuția de echipamente, reactivi sau calibratori în domeniul de activitate al laboratorului" îndeplinind cerința Politicii P-04 a RENAR.

 

CALILAB

este acreditata de RENAR conform standardului SR EN ISO/CEI 17043:2010 Evaluarea conformității Cerinte generale pentru încercarile de competenta(vezi certificatul la rubrica Acreditare - www.calilab.ro )

 

CALILAB

este certificata ISO 9001 pentru cursuri de perfectionare in managementul calitatii si specifice laboratoarelor medicale (vezi certificatul la rubrica Certificare - www.calilab.ro )

 

CALILAB

este certificata ISO 9001 ca administrator de scheme de intercomparare laboratoare ( vezi certificatul la rubrica Certificare -www.calilab.ro )

 

CALILAB

este notificata de catre Ministerul Sanatatii ca administrator de scheme de intercomparare laboratoare medicale  (vezi certificatul la rubrica Certificare -www.calilab.ro )

 

CALILAB

are ca membri 75  de  specialisti cu inalta pregatire teoretica si experienta din laboratoarele medicale

 

CALILAB

are ca membri 17  formatori  acreditati de catre Ministerul Sanatatii Publice in domeniul managementului serviciilor paraclinice medico-sanitare

 

CALILAB

este furnizor de programe si cursuri de pregatire profesionala continua pentru personalul cu studii superioare de lungă durată din laboratoarele medicale:

- medici, recunoscuta de Colegiul Medicilor din Romania ( CMR);

- biologi, chimisti si biochimisti, recunoscuta de Ordinul Biochimistilor, Biologilor si Chimistilor in sistemul sanitar din Romania (OBBCSSR).

 

CALILAB

este  organizator national de scheme de intercomparare laboratoare incepand cu anul 2006 , comparand rezultatele obtinute de catre laboratoare  medicale din Romania care lucreaza in conditii aproximativ identice ( pregatirea profesionala a specialistilor, aceeasi calitate a  apei, a sursei  de electricitate, a reactivilor etc.)

 

CALILAB

este membra a EQALM (European Organisation for External Quality Assurance Providers in Laboratory Medicine ) 

© 2019 Asociatia pentru calitate in laboratoare (CALILAB) - control extern al calitatii | +4 021 231 34 33 | fx47.ro